Chic Bijoux Premiată în competiția “Made in România” - Mulțumim!

Data de 26.09.2023 este o piatră de temelie în istoria Chic Bijoux, mai jos afli și "De ce". ?

Datorită ție și comunității puternice pe care am creat-o în cei aproape 13 ani de activitate am reușit să fim premiați în competiția "Made in România" ediția #6 organizată de Bursa De Valori București alături de alți 14 finaliști din peste 380 de companii înscrise în concurs.

Suntem onorați să ne aflăm într-un grup atât de select de firme dar mai ales de oameni care muncesc zi de zi pentru construcția unei Românii mai bune prin dezvoltarea de produse și servicii "Made in România".

În link-ul de YouTube de mai jos este video-ul de la gală, care pornește direct de la momentul nostru de premiere și discursul scurt prin care CEO-ul Chic Bijoux a surprins "De ce" facem lucrurile așa cum le facem.

Las aici și comunicatul de presă oficial pentru a descoperi toate companiile care au fost premiate (merită să le cunoști): https://bit.ly/MadeInRomania6  

Chic Bijoux este ceea ce este și datorită ție. Îți mulțumim că ești alături de noi în fiecare pas al călătoriei noastre și promitem să fim în fiecare zi din ce în ce mai buni!

Cu multă recunoștință de la Cluj,

Echipa Chic Bijoux

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza