Destinația bijuteriilor cu suflet: descoperă magazinul fizic Chic Bijoux

Tu ne-ai vizitat magazinul fizic din inima Transilvaniei?

La începutul verii 2023 magazinul Chic Bijoux din Cluj-Napoca a trecut printr-un proces de renovare completă și acum arată absolut superb!

Am pus accent pe detaliile mici, pe designul contemporan și pe o atmosferă primitoare, astfel încât fiecare client ce ne trece pragul să exploreze o lume captivantă.

Când vei păși în magazinul nostru, vei descoperi un mix unic de shopping. Partea stângă este dedicată bijuteriilor contemporane handmade, create cu pasiune de în atelierul Chic Bijoux. Vei găsi bijuterii unice sau produse în serii limitate, fiecare având propria poveste și personalitate. Te invit să-ți găsești bijuteria “suflet pereche”.”

Pe partea dreaptă, te așteaptă bijuteriile personalizate, precum cele de pe site-ul nostru www.chicbijoux.ro. Aceste bijuterii sunt perfecte pentru a fi oferite ca daruri speciale, având gravuri simbolice care le adaugă o valoare sentimentală unică. Mai mult, sunt o amintire unică și personală, o comoară prețioasă ce poate fi achiziționată rapid printr-o simplă vizită.

Ne dorim să transformăm fiecare ocazie într-o sărbătoare specială alături de cei dragi. Bijuteriile pot fi oferite drept cadouri minunate cu ocazia aniversărilor, zilelor de naștere, botezului și multe altele. Fie că este vorba despre un colier elegant, o brățară subtilă sau un inel rafinat, vei găsi cu siguranță bijuteria perfectă pentru a marca momentele importante și a crea amintiri prețioase.

Vei descoperi, de asemenea, brățări pentru femei și copii, brățari bărbați din argint, coliere, cercei și alte bijuterii ce spun povești prin forma lor, prin simboluri și nume gravate, dar și prin detalii fermecătoare. Aceste comori strălucitoare sunt realizate din materiale de calitate, precum Aur de 14K, Aur de 9K, Argint premium 925, perle, pietre prețioase și Diamante din surse etice.

În magazin se află și colecția strălucitoare de bijuterii Disney, unde personaje îndrăgite și simboluri iconice din universul magiei și a basmelor sunt transformate în cadouri dulci și prețioase. 

Ceea ce face magazinul nostru cu adevărat special este faptul că aducem săptămânal, fără excepție, produse noi, astfel încât, de fiecare dată vei descoperi ceva nou și captivant pentru colecția proprie sau pentru a face un cadou cu însemnătate.

Îți las un video cu câteva vizite de la persoane dragi care ne-au prezentat locația de poveste >>

În cazul în care dorești o bijuterie de pe site poți beneficia de opțiunea de ridicare a comenzii plasate pe chicbijoux.ro direct din magazin, cu livrare GRATUITĂ, indiferent de suma achiziției. 

Magazinul este deschis 7 zile din 7, de luni până vineri de la 9:00 la 21:00, respectiv de la 10:00 la 18:00 în weekend. 

Mulțumim din suflet pentru sprijinul și loialitatea de-a lungul anilor. Te așteptăm cu drag și cu un zâmbet pe buze!

Cu sinceritate,

Echipa Chic Bijoux

P.S. Lăsăm mai jos și o poză de la inaugurare, cu echipa în prim plan, dar am pregatit și un scurt video cum a fost când am redeschis ușile. - CLICK AICI

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza