Echipa Chic Bijoux: ochii și mâinile din spatele bijuteriilor

În acest articol vei descoperii echipa Chic Bijoux: cine suntem, ce facem și cum va fi această călătorie în care pășim împreună. 

Povestea Chic Bijoux a început în 2010 din pasiune pentru bijuterii și din dorința de a oferi oamenilor mai mult decât accesorii - amintiri, povești, legături pe care nu le uită niciodată. ❤️

Curând însă micul boutique Chic Bijoux nu a mai putut cuprinde toate visele Ioanei, fondatoarea brandului, așa că a decis să le dea formă în propriul atelier. Atelier pe care l-a transformat, împreună cu fiecare membru al echipei mereu în creștere, într-un loc în care sunt (re)create amintiri prețioase. 

Cu timpul, Chic Bijoux a devenit sinonim cu emoții, povești, clipe de neuitat și dorințe, iar toate acestea au luat forma bijuteriilor unice, personalizate întocmai pentru persoana care le poartă. 

De-a lungul anilor, familia Chic Bijoux a crescut prin colegi care au împărtășit aceeași pasiune, astfel că astăzi echipa noastră este formată din peste 20 de oameni frumoși și dedicați. 

Descoperă (dând click pe imagine) o parte din familia Chic Bijoux, la aniversarea de 10 ani pe care am sărbătorit-o în 2020!

În final, îți reamintim că noi suntem aici pentru a-ți face călătoria Chic Bijoux unică, întocmai precum bijuteriile pe care le realizăm cu atât de mult drag. 

Te invit să descoperi colecția noastră de bijuterii personalizate, inspirată de comunitate, pentru comunitate. De la piese prețioase pentru adulți și până la cercei sau bratari pentru bebelusi, toate sunt create pentru a avea o bijuterie unică a ta sau pentru a oferi un cadou din suflet. 

Cu drag,

Echipa Chic Bijoux

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza